amp template

Nepal
MONEY TRANSFER

Trimite bani de la orice agentie Smith&Smith si ridici prin reteaua Esewa Money Transfer

Calculator


* - Cursul de schimb este valabil la data interogarii

Din 10.10 te bucuri de un comision unic de 10 Lei*!
Transferă bani din România în Nepal din cele 35 de agenții Smith&Smith selectate prin eSewa Money Transfer cu doar 10 Lei comision indiferent de suma trimisă.
*Vezi lista agențiilor Smith&Smith selectate – comision 10 Lei

Servicii

Descarca formularul de aici

Trimite bani în Asia, Africa sau Ucraina* prin MoneyGram, din agențiile Smith&Smith, și obține un discount de 50% la comisionul de transfer folosind tichetele special create pentru această campanie!

Cum funcționează:

De fiecare dată când trimiți bani prin MoneyGram în țări din Africa, Asia sau în Ucraina*, din agențiile Smith&Smith, vei primi tichete cu 50% reducere ** care pot fi folosite pentru următoarele transferuri de bani pe care le efectuezi tu sau prietenii tăi (cărora le poți oferi tichete de reducere, deoarece sunt transferabile) către țările specificate în lista de mai jos. Campania se desfășoara în perioada 08.09.2023-20.01.2024 și se adresează tuturor clienților care transferă bani prin MoneyGram din agențiile Smith&Smith și se aplică doar trimiterii de transferuri de bani prin MoneyGram cu încasare numerar sau plată în cont pentru țările eligibile pentru aceasta opțiune de plată; reducerea nu poate fi cumulată cu alte reduceri sau oferte (cum ar fi MoneyGram Plus Rewards).

*lista țărilor eligibile pentru utilizarea tichetului de reducere: Africa de Sud, Albania, Argentina, Armenia, Australia, Bahrain, Bangladesh, Bolivia, Brazilia, Burkina Faso, Camerun, Canada, Columbia, Congo, Coasta de Fildeș, Egipt, Emiratele Arabe Unite Statele Unite, Filipine, Gambia, Georgia, India, Indonezia, Iordania, Israel, Japonia, Kazakstan, Kenya, Kosovo, Kuweit, Kârgâzstan,, Lituania, Macedonia, Madagascar, Malaezia, Maroc, Mexic, Muntenegru, Nepal, Oman, Peru, Qatar , Senegal, Serbia, Sri Lanka, Statele Unite ale Americii, Tanzania, Tunisia, Turcia, Uzbekistan, Vietnam;
**biletele sunt valabile doar în agențiile Smith&Smith, doar pentru trimiterea de bani prin MoneyGram și doar pentru țările din lista mentionată mai sus; dacă în momentul în care vii la agenție nu ai tichet de reducere, comisionul pentru transfer va fi cel normal, urmând ca la finalizarea transferului de bani să primști tichete de reducere - care vor putea fi folosite de la urmatorul transfer de bani efectuat de tine sau de cei cărora le dai tichetele pentru a primi reducerea.

SMITH&SMITH

Institutia de plata Smith&Smith infiintata in anul 1999 este prima companie de transfer de bani care activeaza in Romania.
In peste 20 ani de activitate, am castigat increderea clientilor nostri oferind o gama diversa de servicii de plati rapide la comisioane atractive.
Calitatea serviciilor si comisioanele reduse sunt principalele preocupari ale companiei fata de clientii sai.
Reteaua Smith&Smith este formata in prezent din 89 de agentii:
-Dintre care multe cu program prelungit deschise in marile centre comerciale, 7 zile din 7 zile , 12 ore pe zi.
Peste 100.000 de puncte de acces in toata lumea apartinand partenerilor straini dintre care amintim: MoneyGram, RIA.
Suntem din 2007 Super Agent pentru MONEYGRAM, leader in domeniul transferurilor de bani cu peste 350.000 de locatii in peste 200 de tari si teritorii.
Smith&Smith este optiunea preferata de multi clienti si pentru faptul ca procesam plati in EURO, USD, GBP si LEI, oferim cursuri bune de schimb valutar pe cont si deschidem conturi de plati pentru facilitarea platilor in tara si in strainatate.
Personalul agentiilor Smith&Smith este pregatit si alaturi de clientii sai in indrumarea efectuarii transferului de bani in cele mai rapide si sigure conditii.
Si toate acestea, la tarife si comisioane greu de concurat !

Adresă

Strada Justitiei nr 54,
Sector 4, Bucuresti

Call Center

(+4)021 331 8000