amp template

TRIMITE BANI

în Asia și Africa din agențiile Smith&Smith

cu MoneyGram

50% REDUCERE
LA COMISION *

* Discountul se aplică doar cu tichetul de reducere

Prin ASIA TRANSFER poti trimite bani direct la tine acasa.

Serviciul este asigurat in colaborare cu MoneyGram.

Pentru a trimite bani urmareste pasii de mai jos:

  • 1.Gaseste agentia Smith&Smith cea mai apropiata de tine.
  • 2.Vino personal cu banii cash (Ron, Eur, Usd) la agentia Smith&Smith. Prezinta-te cu pasaportul (doar la prima inregistrare este necesar acest document) si permisul de sedere(este necesar la fiecare operatiune pe care o vei face) in orginal pentru o identificare corecta.
  • 3.In functie de cum doresti sa trimiti banii comunica operatorului Smith&Smith urmatoarele informatii despre beneficiar:
    La ridicare numerar: Numele , Prenumele si Tara.
    La transfer in cont bancar: Numele, Tara, Numele bancii, Numarul de cont.
  • 4.Completeaza formularul pe care il primesti de la operatorul Smith&Smith dupa modelul afisat la ghiseu in limba ta.
  • 5.Inmaneaza-i banii pe care vrei sa trimiti plus comisionul aferent operatorului Smith.
  • 6.Ridica chitanta de la operatorul Smith&Smith ce contine numarul de identificare pe care trebuie sa il comunici beneficiarului.

Banii au fost trimisi si vor ajunge la destinatie in 10 minute.

Banii se vor ridica de catre beneficiar in moneda locala la un curs de schimb avantajos.

Trimite bani în Asia, Africa sau Ucraina* prin MoneyGram, din agențiile Smith&Smith, și obține un discount de 50% la comisionul de transfer folosind tichetele special create pentru această campanie!

Cum funcționează:

De fiecare dată când trimiți bani prin MoneyGram în țări din Africa, Asia sau în Ucraina*, din agențiile Smith&Smith, vei primi tichete cu 50% reducere ** care pot fi folosite pentru următoarele transferuri de bani pe care le efectuezi tu sau prietenii tăi (cărora le poți oferi tichete de reducere, deoarece sunt transferabile) către țările specificate în lista de mai jos. Campania se desfășoara în perioada 08.09.2023-20.01.2024 și se adresează tuturor clienților care transferă bani prin MoneyGram din agențiile Smith&Smith și se aplică doar trimiterii de transferuri de bani prin MoneyGram cu încasare numerar sau plată în cont pentru țările eligibile pentru aceasta opțiune de plată; reducerea nu poate fi cumulată cu alte reduceri sau oferte (cum ar fi MoneyGram Plus Rewards).

*lista țărilor eligibile pentru utilizarea tichetului de reducere: Africa de Sud, Albania, Argentina, Armenia, Australia, Bahrain, Bangladesh, Bolivia, Brazilia, Burkina Faso, Camerun, Canada, Columbia, Congo, Coasta de Fildeș, Egipt, Emiratele Arabe Unite Statele Unite, Filipine, Gambia, Georgia, India, Indonezia, Iordania, Israel, Japonia, Kazakstan, Kenya, Kosovo, Kuweit, Kârgâzstan,, Lituania, Macedonia, Madagascar, Malaezia, Maroc, Mexic, Muntenegru, Nepal, Oman, Peru, Qatar , Senegal, Serbia, Sri Lanka, Statele Unite ale Americii, Tanzania, Tunisia, Turcia, Uzbekistan, Vietnam;
**biletele sunt valabile doar în agențiile Smith&Smith, doar pentru trimiterea de bani prin MoneyGram și doar pentru țările din lista mentionată mai sus; dacă în momentul în care vii la agenție nu ai tichet de reducere, comisionul pentru transfer va fi cel normal, urmând ca la finalizarea transferului de bani să primști tichete de reducere - care vor putea fi folosite de la urmatorul transfer de bani efectuat de tine sau de cei cărora le dai tichetele pentru a primi reducerea.

Servicii

Prin Smith&Smith se pot trimite bani in toata lumea sau se poate opta pentru serviciul de transfer de bani rapid intre agentiile noastre.

Prin Smith&Smith se pot ridica banii trimisi din strainatate.

Transferul de bani de la o agentie Smith&Smith in Filipine, Vietnam, Nepal, India, Sri Lanka, Bangladesh sau oricare alta tara din ASIA se poate efectua prin servicile: MoneyGram si Smith&Smith.

Plata se face in tara de origine in moneda locala la un curs de schimb avantajos.

Putem incasa RON, EUR sau USD.

Depunerea in cont prin serviciul MoneyGram.

Se trimit banii direct in contul bancar al beneficiarului la peste 400 de banci din intreaga lume.

Descarca formularul de aici

Transfer in Ron/Lei in 10 minute
De la La Comision
0,01 100.00 8,80
100,01 300.00 12
300,01 1,200.00 18
1200,01 1,500.00 25
1500,01 2,000.00 35
2000,01 3,000.00 45
3000,01 si peste 85

SMITH&SMITH

Institutie de plata super agent MoneyGram

Institutia de plata Smith&Smith infiintata in anul 1999 este prima companie de transfer de bani care activeaza in Romania.
In peste 20 ani de activitate, am castigat increderea clientilor nostri oferind o gama diversa de servicii de plati rapide la comisioane atractive.
Calitatea serviciilor si comisioanele reduse sunt principalele preocupari ale companiei fata de clientii sai.
Reteaua Smith&Smith este formata in prezent din 89 de agentii:
-Dintre care multe cu program prelungit deschise in marile centre comerciale, 7 zile din 7 zile , 12 ore pe zi.
Peste 100.000 de puncte de acces in toata lumea apartinand partenerilor straini dintre care amintim: MoneyGram, RIA.
Suntem din 2007 Super Agent pentru MONEYGRAM, leader in domeniul transferurilor de bani cu peste 350.000 de locatii in peste 200 de tari si teritorii.
Smith&Smith este optiunea preferata de multi clienti si pentru faptul ca procesam plati in EURO, USD, GBP si LEI, oferim cursuri bune de schimb valutar pe cont si deschidem conturi de plati pentru facilitarea platilor in tara si in strainatate.
Personalul agentiilor Smith&Smith este pregatit si alaturi de clientii sai in indrumarea efectuarii transferului de bani in cele mai rapide si sigure conditii.
Si toate acestea, la tarife si comisioane greu de concurat !

Adresă

Strada Justitiei nr 54,
Sector 4, Bucuresti

Call Center

(+4)021 331 8000